Blog

Naast coachen en het geven van trainingen en lezingen geniet ik ontzettend van schrijven. Van kinds af aan schrijf ik al verhalen. Op deze pagina vind je mijn LinkedIn blogs. Ik schrijf over heel uiteenlopende zaken, die toch een gemene deler hebben. Ik zou zeggen: ontdek en geniet ervan!

LEF Boosts in juli & augustus

 

Loop jij of loopt jouw kind er tegenaan dat hij of zij zich niet begrepen voelt? Zichzelf soms niet begrijpt? Net zo wil zijn als de andere kinderen in de klas? Worstelt met zelfvertrouwen/faalangst en/of zelfbeeld?

Lees verder »

Dyslexiebehandelaren schetsen vaak een incompleet beeld

 

Vanochtend zag ik het zoveelste filmpje over dyslexie van een behandelaar. In de basis een mooi filmpje, maar helaas wordt niet het volledige beeld geschetst. Er wordt in het filmpje aangegeven dat door de andere manier waarop de hersenen in elkaar steken, informatie anders verwerkt wordt. Dit klopt. Maar wat vergeten wordt te vermelden is dat dit niet alleen tot uiting komt bij lezen, schrijven en spelling maar ook in alledaagse situaties. Voorbeelden hiervan zijn:

Lees verder »

Genetische bepaling van dyslexie

 

De eerste maand van het jaar 2019 is voorbij gevlogen en ik heb genoten van alles wat januari me gebracht heeft!

 

In de maand februari staan er ook weer mooie dingen te gebeuren. Ik rond o.a. mijn opleiding tot (kinder)coach af. Lees verder »

Vaarwel 2018, hallo 2019!

 

Oudejaarsdag bracht ik vorig jaar door in Cusco, Peru. Mijn favoriete stad, een plek waar ik me goed voel en de tijd nam om te reflecteren op 2017. Vandaag is het alweer de laatste dag van 2018, tijd om terug te blikken op dit inspirerende jaar. Lees verder »

‘This time last year’​

 

Reis van afhankelijkheid naar onafhankelijkheid, van mindfuck naar geluk, bewust worden van gedachten, gevoelens & verwachtingen, dit alles maakt verandering mogelijk.

Lees verder »

Heb lef verander door anders te denken!

 

Iedereen bewandelt zijn of haar eigen ontwikkelpad. Precies een jaar geleden mocht ik het pad dat ik de twee jaren hieraan voorafgaand bewandeld had presenteren tijdens de feestelijke afsluiting van het trainee programma. Lees verder »