“Ze is er hélemaal klaar mee.”

 

Onlangs sprak ik een moeder. Ze was onzeker. Wanhopig. Voelde zich machteloos. Ze wil het beste voor haar kind. Tegelijkertijd gaf ze aan haar kind niet te begrijpen. Het botst. Ze is zelf niet dyslectisch en weet gewoon niet goed hoe ze haar kind kan helpen. Graag zou ze haar meer zelfvertrouwen geven. Haar handvatten en tips geven hoe ze met haar dyslexie en situaties om kan gaan. “Maar ik kan het gewoon niet. Ik ben haar moeder. Sta te dichtbij. Er komen allemaal gevoelens en gedachten naar boven van vroeger. Ik wil niet dat ze hetzelfde doormaakt als ik heb doorgemaakt.”

 

Deze moeder wil haar dochter helpen en gaf aan dat ze denkt onbedoeld bij te dragen aan het feit dat haar dochter voelt dat ze niet goed genoeg is. Dat er iets mis met haar is. Ik draag allerlei hulp en hulpmiddelen aan maar mijn dochter wil niet meer. Ze is klaar met de hulp van mensen die haar toch niet begrijpen.

 

Herken jij deze situatie? Wil jij jouw kind ook graag helpen maar geeft jouw kind aan niet meer geholpen te willen worden door iemand die hem of haar niet begrijpt? En wil je zelf weer grip hebben op de situatie? Jouw kind leren begrijpen?

 

Maak dan vandaag nog de keuze om het samen anders te gaan doen. Om jouw kind te laten groeien in zelfvertrouwen en beiden te leren omgaan met de dyslexie. Door een ervaren coach die zelf ook dyslectisch is en daardoor begrijpt en zelf heeft ervaren welke strubbelingen er met dyslexie gepaard gaan.

 

Mijn coaching zit voor dit jaar bijna vol. Wil je groeien in het leren omgaan met dyslexie én met meer zelfvertrouwen starten in 2022? Zorg dat je dan snel een kosteloze en vrijblijvende telefonische afspraak inplant! In dit gesprek bekijken we de huidige en de gewenste situatie en kijk ik of ik de juiste persoon ben om jullie daarbij te helpen. Stuur me een privé bericht of mail naar leoniek@lefdyslexie.nl