Download de gratis e-boekenGa akkoord met de voorwaarden door onderstaande checkbox aan te vinken


Geen mail ontvangen? Check dan even je spam of stuur een mail naar Leoniek@lefdyslexie.nl

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails.


LEF E-book Dyslexie Wall of Fame

Dit e-book is 'een samenmomentje' voor kinderen/jongeren met hun ouders. In deze dyslexie wall of fame staan allemaal 'sterren', bekende mensen met dyslexie. Met dyslexie kun je veel bereiken, ook als het met lezen/schrijven en spelling allemaal niet zo makkelijk gaat als bij de mensen om je heen. De kwaliteiten liggen op een ander vlak. Veel kijk en ontdek plezier!

LEF Signaleringslijst

“Van signalering op basis van normen naar signalering door te kijken naar de persoon”.

Ik geloof dat eerdere signalering en meer kennis, zowel bij professionals als bij particulieren, gaat zorgen voor blijere mensen met dyslexie, het besparen van faalervaringen en beter passende begeleiding. Ik laat jou graag zien hoe jij hiervoor kunt zorgen!

Ik zie veel professionals die hun leerlingen/werknemers/coachees graag willen helpen maar te weinig tijd, kennis en/of middelen hebben of niet weten hoe te helpen. EN ik zie volwassenen die hun kind of zichzelf niet begrijpen, zich anders voelen door de dyslexie en tegen meer zaken aanlopen dan alleen de uitdagingen rondom lezen en schrijven.

Ga dit e-book dus snel lezen!

Met de juiste inzichten, kennis en tools lukt het jou om bij jouw leerlingen/jouw coachees/jouw collega/jouw kind(eren)/jouw partner of bij jezelf de dyslexie eerder te signaleren!

Gratis online huiskamersessie: Dyslexie anders bekeken

"De 20 onderbelichte kenmerken van dyslexie"

 

Deze Online Huiskamersessie is zowel voor ouders die weten dat hun kind dyslectisch is als voor ouders die het vermoeden hebben dat hun kind dyslectisch is. Voor ouders die de dyslexie op een andere manier willen bekijken. Voor ouders die merken en zien dat de (vermoedelijke) dyslexie veel meer met zich meebrengt dan alleen moeite met lezen en schrijven. Voor ouders die willen weten hoe ze hun kind goed kunnen ondersteunen. Ouders die bereid zijn om zich te verdiepen. Daarin te investeren qua tijd en energie.

 

Ben je professional? Wil je meer weten over dyslexie vanuit een ander perspectief? Ben je benieuwd hoe je dyslexie nog beter kunt signaleren in de klas? Dan is mijn online sessie ook interessant voor jou.

Wil jij mijn LEF Stoot ontvangen?

Wil jij op de hoogte gehouden worden over dyslexie gerelateerde onderwerpen? Schrijf je dan in voor de LEF Stoot. Ik houd je twee wekelijks up-to-date. 

Geen mail ontvangen? Check dan even je spam of stuur een mail naar Leoniek@lefdyslexie.nl