Dyslexie Coaching

Werk met mij ouders

Ouder & kind coaching

Bij de offline of online coaching kijk ik naar wat zowel jouw kind als jijzelf als ouder nodig hebt. We gaan zorgen dat jouw kind met dyslexie zichzelf gaat begrijpen én dat jij jouw kind gaat begrijpen en dat jullie samen leren omgaan met de dyslexie zodat jullie beiden groeien in zelfvertrouwen.

 

Lees meer over ouder & kind coaching

 

Coach kind met dyslexie meer zelfvertrouwen.

Werk met mij volwassenen

Eén-op-één coaching volwassenen

In een één-op-één intakegesprek vorm ik door het stellen van diverse vragen een beeld van de situatie. Ik vraag je naar jouw pijnen en verlangens en samen bepalen we doelen waar we aan gaan werken. Ik maak een trajectvoorstel op maat. In het coachtraject (offline of online) vergroot ik jouw inzicht. Ik help jou om je bewust te worden van jouw dyslectische kwaliteiten en deze actief in te gaan zetten. Je gaat de dyslexie accepteren en als mogelijkheid in plaats van beperking zien. Het is mijn passie om jou te activeren om meer uit jouw leven te halen door succesvol te worden met wat je het liefste doet.

 

Lees meer over volwassen coaching

 

Lezing dyslexie in Den Bosch, Nijmegen of online.

Wat is dyslexie?

Dyslexie

Dyslexie is veel meer dan alleen de uitdagingen die jouw kind of jij als volwassene ervaart met lezen en schrijven. De uitdagingen met lezen en schrijven zijn een gevolg van dyslexie. Wat dyslexie werkelijk is, en dus de oorzaak, is dat de hersenen, oren en ogen anders in elkaar zitten. Hierdoor kan jouw kind zich of kun jij je anders voelen. Jouw kind of jij past niet in het ‘standaard’ plaatje van onze maatschappij. Door de dyslexie heeft jouw kind/heb jij andere kwaliteiten/eigenschappen. Jouw kind of jij denkt, kijkt, hoort en voelt anders.
 

Meer over dyslexie

 

 

Workshop kind met dyslexie in Den Bosch en Maas en Waal.