Aanbevelingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik deel graag ervaringen van ouders en volwassenen die al een coachtraject bij mij hebben gevolgd. Vanzelfsprekend ben ik zelf ook super enthousiast, maar wat echt belangrijk is, hoe tevreden de klanten erover zijn. Lees hier de mooie aanbevelingen van ouders en volwassenen over de resultaten die geboekt zijn!
 

 

“Door de gesprekken met Leoniek, zijn we tot nieuwe inzichten gekomen waardoor we onze zoon nu beter kunnen helpen.”

- Emelia & Martijn

 

 

“Onze dochter is minder onzeker en heeft door het traject ervaren dat ze ook heel veel wel kan. Ze heeft veel positieve kanten van zichzelf ontdekt. Dankjewel Leoniek ook voor het face-timen en het sturen van kaarten in de coronatijd.”

- Didi

 

“Als leerkrachten zien wij een meisje dat opener is, ze heeft meer succeservaringen wat betreft de leerstof. Ze deelt meer wat ze voelt en trekt naar veel meer kinderen toe. Haar zelfvertrouwen is vergroot en haar zelfbeeld is positiever.”

- Leerkrachten school Beuningen

 

“Na de overstap van zijn oude basisschool naar zijn huidige school zagen we dat dit onze zoon goed deed. Maar wij als ouders zagen dat dit nog niet voldoende was. Wij zagen dat er veel meer in hem zat, maar ’t kwam er niet uit. Ook de coaches van school zagen dit. Hij bleef altijd vrij op de vlakte, durfde niet goed duidelijk te praten en ook niet voor zijn mening op te komen. Wat wij nu zien is een vrolijke jongen, die duidelijk praat en zegt wat hij denkt. Zijn woedeaanvallen heeft hij veel beter onder controle en hij kan ook veel beter verwoorden waarom hij zo boos is. Wij zien de positieve veranderingen in zijn gedrag en daar zij wij heel blij mee. Onze zoon voelde zich door jou gezien en begrepen! Ga door met LEF Dyslexie, ’t werkt echt!”

- Carin & Robert

 

“Onze dochter mocht leren om te gaan met haar dyslexie en leren om haar gedachtes te sturen. Ze had snel het gevoel dat ze het niet kon en mocht echt werken aan haar zelfvertrouwen want op deze manier creëerde ze faalangst. Nu heeft ze meer inzicht gekregen in zichzelf en in wat dyslexie precies is en ook dat het soms zelfs voordelen kan hebben. Haar zelfvertrouwen zien we nu ook echt groeien en dat doet haar heel erg goed. Je ziet ze gewoon meer stralen. Onze dochter voelde zich heel erg begrepen en gehoord door jou. Je stond open voor alles wat onze dochter te vertellen had en omdat je zelf ook dyslexie hebt was dit echt een prettig gevoel voor onze dochter. Er met iemand over praten die het ook heeft vond ze heel erg fijn. Dit was een hele goede basis om verdere stappen in het traject te zetten.”

- Paulien & Harald

 

“Onze dochter was erg onzeker. Ze vond het echt een last om dyslexie te hebben. Ze had weinig zelfvertrouwen, was faalangstig en erg gericht op resultaten bij de toetsen. Nu is ze trots en zegt ze ook vol trots: ‘ik heb dyslexie’. Het hoort nu bij haar. Ze heeft ook veel meer zelfvertrouwen. De toetsen blijven wel een wankel punt. Ze probeert het meer los te laten maar is zich er erg van bewust dat de uitkomsten van haar toetsen belangrijk zijn voor het VO volgend jaar. Ze voelde zich erg fijn bij jou: ‘Leoniek begrijpt mij gewoon’. Wij als ouders kregen fijne feedback via de mail. Fijn dat we ook voor of na de coachsessie vragen konden stellen, het voelde alsof de deur altijd voor je open staat. Grote betrokkenheid en je speelt goed in op de behoefte van het kind!”

- Chavelli & Daniël

 

“Onze dochter had een laag zelfbeeld, voelde zich dom, dacht dat ze dingen niet kon, vertoonde faalangst en was boos. Nu kijkt ze positiever naar zichzelf, ze begrijpt haar dyslexie, ze ziet haar kwaliteiten, is niet meer boos en ze komt op school voor zichzelf op. Leoniek, bedankt voor het meedenken in oplossingen en je rust. Je nam de tijd voor ons. Je bent een zacht en lief persoon en je verplaatst je goed in het kind.”

- Tamara & Bennie