Vaarwel 2018, hallo 2019!

 

Oudejaarsdag bracht ik vorig jaar door in Cusco, Peru. Mijn favoriete stad, een plek waar ik me goed voel en de tijd nam om te reflecteren op 2017. Vandaag is het alweer de laatste dag van 2018, tijd om terug te blikken op dit inspirerende jaar.

 

De eerste vier maanden vervolgde ik mijn reis door Peru, Ecuador, Colombia en Sri Lanka. Daarna heb ik de tijd genomen om in Nederland te ‘aarden’, weer in het ritme te komen en alle verwonderingen, inspiratie en ideeën te verwerken. Toen was het tijd voor actie: een nieuwe opdracht en gestart met een opleiding. Het najagen van mijn dromen zorgt voor zoveel kracht.

 

De opleiding en de bijbehorende coachsessies geven me energie. Mijn passies en energie komen hier bij elkaar, ik kan mijn ‘beperking’, dyslexie, omzetten in mijn kracht. Mijn onrust en onbegrip heb ik hierdoor om kunnen zetten in levensgeluk, zo waardevol.

 

Stralend beginnen aan 2019!

 

Een nieuw jaar, een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Ik was altijd al een ondernemend type en hoop in 2019 mijn droom waar te kunnen maken. Een eigen bedrijf is mijn droom, ik wil hier mijn levenswerk van maken. Ik kijk met een lach uit naar al het moois dat komen gaat.

 

Ik wens jullie allen een gelukkig en gezond 2019 toe. Een jaar vol zelfvertrouwen en lef!