LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE! 30 IT IS!;)

Dyslexie en zelfvertrouwen in Den Bosch, Altforst en online.

 

Vannacht heb ik 30 kaarsjes uitgeblazen. 30 Zomers jong en dat gaat natuurlijk gevierd worden! Slingers, lachen en stralen op deze heerlijke maandagochtend! Vanavond samen uiteten en aankomend weekend borrelen en dansen met familie en vrienden! Let’s celebrate life!

 

Ja en die comfortzone……, het wordt tijd om die te verlaten! What about starting now? Waarom wachten, dertig is het perfecte moment om helemaal voor jezelf te kiezen. Ik doe wat ik wil en hoe ik het wil. Dus….ik ben gaan shoppen en heb een rood pak gekocht. ROOD? Dat is vet opvallend! Nee, no way zou ik eerder gezegd hebben. Ik heb me altijd veel van de mening van anderen aangetrokken. Dat wil ik niet meer. Ik vind dit mooi dus draag ik het. En kleren dragen de vrouw he;)

Eigenlijk is dit een vorm van in het diepe springen. Alles loslaten en gewoon gaan of doen. Het afgelopen jaar ben ik in het diepe gesprongen. Ik heb voor mezelf gekozen! Voor mijn kwaliteiten, voor de dingen waar ik energie van krijg, voor datgene waar mijn passie ligt maar bovenal heb ik mijn hart gevolgd! En wat ontstond er? LEF!

LEF staat nog in de kinderschoenen maar we kennen allemaal het gezegde: ‘alles wat groot is begon ooit klein’. Dus stap voor stap in de tijd vooruit. Niet alleen mijn bedrijf groeit maar ik groei mee. Eerlijkheid gebied te zeggen dat het verlaten van de comfortzone niet altijd makkelijk voelt. Natuurlijk zijn er soms nog twijfels maar hé dat heeft ieder mens. Ik ga door!

Maar voordat ik het vergeet….wie jarig is trakteert. Ik geef een cadeau weg, voor jou als ouder van een dyslectisch kind of voor jou als volwassene met dyslexie! Het cadeau houdt het volgende in: een intakegesprek voor de helft van de prijs en een coachtraject tegen een mini-investering.

Huh een mini-investering? Leoniek doe niet zo karig, je bent jarig. Toch vraag ik om een mini-investering want ik wil graag mensen die committed zijn. Mensen die echt willen investeren in tijd en mensen die willen gaan voor verandering. Deze mensen (volwassenen of kinderen) willen meer zelfvertrouwen hebben, willen af van de schaamte, zich niet meer dom voelen. Door het coachtraject ga je jouw dyslexie volledig accepteren. Maar daarvoor dien je eerst bewust te zijn van jouw kwaliteiten. Daar gaan we aan werken!

Samen onderzoeken we in de intake jouw hulpvraag of de hulpvraag van jouw kind en leer ik jou of jouw kind van de dyslectische kwaliteiten te genieten. In het coachtraject gaan we op weg naar een gelukkig leven vol zelfvertrouwen!

We praten, doen oefeningen en gaan direct aan de slag! En in de eerste sessie, natuurlijk wel onder het genot van een lekker gebakje, want het is mijn verjaardag hè!

Heb jij LEF? En wil jij dit coachtraject winnen? Reageer dan door een privé bericht te sturen of hieronder een reactie achter te laten!

Fijne dag allemaal!