WEERSTAND: INTENS VERDRIET EN BOOSHEID

 

Onlangs sprak ik een moeder, zij had haar dochter mijn LEF Boost (workshop voor dyslectische kinderen of kinderen waarbij het vermoeden van dyslexie bestaat) cadeau gegeven. Moeder had verwacht dat ze het leuk en fijn zou vinden om ook andere dyslectische kinderen te ontmoeten. Haar reactie was echter anders. Ze werd intens verdrietig en boos en gaf aan dat ze dit absoluut niet wilde.

 

Dit gaat me zo aan het hart. Ik zie veel kinderen die geen hulp meer durven aan te pakken. Ze hebben een trauma (ja dat is het echt) in de (reguliere) zorg opgelopen. Precies deze situatie is de reden dat ik ben gaan coachen en waarom ik LEF Dyslexie ben gestart. Het is mijn missie om deze kinderen te helpen, naar ze te luisteren, te kijken en te voelen wat ze nodig hebben.

 

Ik ben dyslectisch en al 30 jaar ervaringsdeskundige. Ik voel en heb ervaren wat deze kinderen doormaken. Lange tijd heb ik me onbegrepen gevoeld, afspraken bij een logopedist en psycholoog heb ik als niet prettig ervaren en tijdens een (algemene) faalangsttraining voelde ik me niet fijn/veilig. Ik schoot in de weerstand, totdat ik mijn life-coach ontmoette, bij haar kreeg ik direct een gevoel van jij ziet, hoort en begrijpt me!

 

Ik kom graag bij jullie thuis een kopje 🍵 drinken om in de veilige setting van het kind, op een speelse wijze, kennis te maken. Juist omdat ik de kinderen die ik nu coach vanuit mijn hart help, krijg ik zulke mooie reacties.

 

Gun je het jouw kind om te stralen en te geloven in dat wat het kan?

 

Het mooiste 🎁 dat uit een coachtraject kan vloeien is persoonlijke ontwikkeling: zelfinzicht, zelfkennis en bewustwording.

 

Lieve ouder, heb LEF en onderneem actie 👊🏻!