De jungle genaamd: middelbare school

 
Vol intrinsiek zelfvertrouwen naar de middelbare school met LEF!

 

Onzekere factoren

Hoe gaan ze op de nieuwe school om met dyslexie? Welke begeleiding krijg je? Van welke hulpmiddelen mag je gebruikmaken. Onzekere factoren.


Spannend

De overstap van basisschool naar middelbare school is een grote. Meer leraren, andere vakken, nieuwe mensen leren kennen ENNNNN nieuwe talen. Heel leuk allemaal maar ook best spannend. En misschien nog wel net ietsje spannender als je dyslectisch bent.

 

Op safari!

Ik neem jouw kind op zondagmiddag 15 maart (in Maas & Waal) en op zondagmiddag 22 maart (in Den Bosch) graag, samen met andere (dyslectische) achtste groepers, mee op safari! We gaan samen op Safari op jacht naar onze kwaliteiten! Zodat jouw kind sterker in zijn/haar schoenen komt te staan voordat hij/zij brugpieper is…!!

 

LEF Moment

We maken er een LEF moment van! Onder het genot van een drankje, maken we op een gezellige en laagdrempelige manier kennis met elkaar. We gaan aan de slag met gedachten en verwachtingen over de middelbare school en hoe je hiermee om gaat. Ook gaan we aan de slag met de kwaliteiten van jouw kind en hoe hij/zij deze nog meer in kan gaan zetten. Tevens gaan we in op de communicatie met leraren, want hoe geef je aan waar je behoefte aan hebt en hoe kun je bij jezelf achterhalen waar je precies behoefte aan hebt? Genoeg om te ontdekken!

Heb je een vermoeden van dyslexie maar geen dyslexieverklaring? Neem eens contact met me op!

Voor aanmelding stuur een mail naar leoniek@lefdyslexie.nl of neem contact op via 06-20292730.

 

Geïnteresseerd? Wil je me spreken? Ontmoeten?

Bellen of mailen kan natuurlijk altijd! Wil je eerst een face-to-face ontmoeting, dat is ook mogelijk!

 

Op de thee!

Wil je liever een één-op-één kennismaking? Ik kom graag op de thee, zodat jij en jouw kind kunnen voelen of ik de persoon ben die jullie mag gaan helpen. Zelf vind ik het namelijk belangrijk dat ik herkenning en erkenning voel bij de persoon die me gaat helpen. Vertrouwen is nodig om je kwetsbaar op te kunnen stellen.

 

Liefs,

Leoniek