Spreker

 

Dyslexie raakt veel mensen en gelukkig is er steeds meer aandacht voor dit lastige onderwerp. Lastig in die zin dat de werking van het brein niet 1-2-3 uit te leggen is. Lastig in de zin dat er veel sociaal-emotionele kanten aan zitten die zorgen voor verdriet en gevoelens van eenzaamheid. Ik weet hoe het voelt én ik weet hoe het werkt. Dit combineer ik in de presentaties die ik geef. Ik heb gemerkt dat mijn verhaal mensen raakt. Men herkent zichzelf in de ervaringen die ik deel. Mijn nuchtere houding en praktische insteek met concrete tips spreken aan. En dat is prettig om mee te mogen maken.

 

Ik ben blij dat ik op mijn manier mensen weer in hun kracht kan zetten. Gevoelens van schaamte weg kan nemen. Negatieve gedachten naar positieve om kan buigen.

 

Ik spreek voor een grote variëteit aan groepen en pas mijn talks daar altijd op aan. Voordat ik kom spreken neem ik eerst uitgebreid met mijn opdrachtgever door om wat voor type event het gaat en welke doelstellingen bereikt moeten worden. Ik spreek graag op jouw event en kijk uit naar onze eerste kennismaking.

 

Maak een afspraak