LEF Dyslexie

Heb LEF! Ik ben ervan overtuigd dat verandering plaatsvindt door anders te denken. Kan niet bestaat niet. Er zijn altijd mogelijkheden en kansen. Maar pas als je jezelf werkelijk begrijpt, je je bewust bent van jouw onbewuste gedachten en verwachtingen, ligt geluk binnen handbereik. Het is mijn missie om het begrip rondom dyslexie te vergroten. Te voorkomen dat mensen, met name kinderen, hun hele leven last blijven houden van gevoelens van onzekerheid, schaamte en faalangst.

Coach

Eén op één coaching kinderen

Gun je het jouw kind dat het zijn dyslexie volledig accepteert? Zichzelf waardeert en respecteert? Neem dan deel aan één op één coaching van LEF Dyslexie. Als ervaringsdeskundige begrijp ik wat jouw kind meemaakt en werk ik op gelijke voet aan het vergroten van zijn of haar zelfvertrouwen.

Eén op één coaching ouders

Zorgt de dyslexie van jouw kind ervoor dat er ook bij jou dingen op hun plek vallen? Herken je jezelf in de worsteling? Komen er misschien wel (nare) herinneringen boven? LEF vergroot het inzicht en helpt zo jullie beiden om de stap naar wederzijds begrip te zetten en de onderlinge communicatie te verbeteren.

Eén op één coaching volwassenen

Schaam je je voor jouw dyslexie? De schrijffouten die je maakt? Ben je vroeger op school als dom, lui of onzorgvuldig bestempeld? Voel(de) je je onbegrepen door jouw omgeving of op je werk? Ben je er pas op latere leeftijd achter gekomen dat je dyslectisch bent of wist je dit al op de basisschool? LEF vergroot het inzicht en helpt jou om jouw dyslectische kwaliteiten in te zien, de dyslexie te accepteren en als kans in plaats van beperking te zien.

Lees meer

 

Trainer

Ouders

Naast het coachen van ouders en kinderen breng ik ouders met elkaar in contact. In interactieve bijeenkomsten worden kennis en ervaringen gedeeld.

School

Op school gaat de meeste aandacht uit naar lezen en schrijven. De emotionele ontwikkeling is echter minstens zo belangrijk. Juist hierop legt LEF de focus.

Bedrijven

Ook in het bedrijfsleven is er werk te verrichten aan het vergroten van het begrip rondom dyslexie. Door in bedrijven trainingen te geven over de verschillen in de diverse type brein komt er ruimte voor meer creativiteit en vertrouwen in jezelf.

 

Lees meer

 

Spreker

Ga mee in de wereld van dyslexie. Wat is dyslexie nu echt? Hoe werkt het dyslectische brein en hoe ga je hiermee om? Tijdens de lezingen gaat de aandacht uit naar de kracht van het dyslectische brein. Voor velen is het een verademing om te horen dat dyslexie veel goeds te bieden heeft. De persoonlijke ervaring, gecombineerd met de kennis die is opgedaan uit neurowetenschappelijk onderzoek zorgt voor herkenning. De prikkelende, aansprekende en inzicht vergrotende voorbeelden die de revue passeren geven energie en een boost in zelfvertrouwen.

 

Lees meer